pandjeshuis eindhoven

Pandjeshuis Eindhoven

In Eindhoven heeft pandjeshuis overzicht de volgende pandjeshuizen voor jou gevonden

———————————————————————————————————

Einhovens pandjeshuis pandjeshuis eindhoven
Schubertlaan 2
5653 EM Eindhoven
Telefoon: (040) 257 28 48
Email: eindhovenspandjeshuis@upcmail.nl
Website: https://www.eindhovenspandjeshuis.nl
Onze Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag 12.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag 12.00 uur tot 17.00 uur
Woensdags en Zondags gesloten


Welke diensten verleent dit pandjeshuis

Bij dit pandjeshuis in Eindhoven kun je terecht om goud, zilver en waardevolle stenen, zoals diamanten te belenen voor contant geld. Voor deze goederen krijg je de dag prijs, deze prijs is dus iedere dag anders, om achter de dag prijs te komen kun je tijdens openingsuren telefonische contact met ze opnemen. Naast goud en zilver kun je hier ook andere goederen belenen die nog in goede staat zijn. Je kunt dan denken aan televisies, telefoons, laptops enzovoorts. Hou er wel rekening mee dat ze graag de goederen in de doos hebben en compleet, dus met alle toebehoren. Zo zul je meer contant geld krijgen voor deze goederen.

De rente percentages van dit pandjeshuis

Voor het belenen van goederen vragen ze een rente percentage van 15% per maand over het uitgeleende bedrag, voor goud is dit echter maar 5% per maand. Ze houden jouw goederen 1 maand in onderpand, zodat je ze tot 1 maand van uitlenen terug kunt kopen. Voor goud hebben ze hier een uitzondering voor, namelijk dit kun je voor 3 maanden bij dit pandjeshuis belenen. Als je de goederen langer wilt uitlenen dan is dit mogelijk, allen dien je dan voordat de beleen periode verlopen is de rente te betalen.


Waar opletten bij dit pandjeshuis in eindhoven

Houd er wel rekening mee dat je jezelf kunt legitimeren voordat je goederen kunt belenen of verkopen.

Als je fietsen, brommers of auto’s wilt belenen, dan moet je kunnen aantonen dat deze goederen echt van jouw zijn. Bij een fiets doe je dit door het overhandigen van de aankoop bon. Bij brommers en auto’s moet je de kenteken papieren hebben en de papieren om over te schrijven.

Scroll naar boven