extra geld verdienen vanuit huis

Extra geld verdienen vanuit huis, is wat veel mensen tegenwoordig willen doen. Daar vaak het normale salaris niet voldoende is om rond van te komen, blijkt een extra inkomen voor vele gezinnen nodig te zijn. Op deze pagina zal ik diverse methoden beschrijven waarmee je leuk mee kunt bijverdienen, maar ook manieren waar je zelfs een maandsalaris bij  elkaar kunt verdienen.Extra geld verdienen zonder investering van geld

Mensen die niet voldoende inkomen hebben en willen bijverdienen, willen het liefst geen geld investeren, daar het er gewoonweg niet is. Om deze reden zal ik hier een aantal manieren om geld bij te verdienen vermelden waar je zelf geen investering hoeft te doen qua geld, mits je in het bezit bent van bepaalde producten. Ben je bijvoorbeeld in het bezit van een computer met een internet aansluiting, dan zijn er voldoende manieren om geld te verdienen vanuit huis.

Extra geld verdienen met enquêtes invullen

Zo kun je bijvoorbeeld geld bij verdienen met het invullen van enquêtes. Er zijn diverse websites die deze werkzaamheden aanbieden, het is dan ook handig om je bij zo veel mogelijk van dit soort websites aan te melden om meer vragenlijsten opgestuurd te krijgen. Per ingevulde vragenlijst krijg je namelijk een X bedrag of een cadeaubon, het is dus zaak om er zoveel mogelijk in te vullen. Met deze vorm van thuiswerk kun je zonder zelf geld te investeren, toch geld verdienen. Houdt er wel rekening mee dat de inkomsten per gewerkt uur erg laag zijn in vergelijking met andere werkzaamheden en dat je bij bepaalde websites cadeaubonnen krijgt in plaats van geld.

Pluspunten van dit werk

 • Iedereen vanaf 12 (soms 16) jaar kan dit doen
 • Het is thuiswerk

Minpunten van dit werk

 • Het verdient erg weinig (bijna het laagst betaalde online werk)
 • Bepaalde websites laten je werken voor (bijna) niets

Geld verdienen met enquêtes kan  onder andere bij de onderstaande websites

 1. Toluna
 2. Opinieland
 3. Mysurvey
 4. Panelwizard

Online geld verdienen chat moderator: de industrie in opkomst

Sinds een aantal jaar is er vraag naar chat operators en is het een industrie in opkomst, dus, zolang je goed kijkt, is er altijd werk te vinden.

Dit werk bestaat uit het modereren van chatberichten en het schrijven van een paar andere berichten, waarvoor je alleen een computer en internetverbinding nodig hebt om te kunnen beginnen met werken.

Je hoeft hiervoor niets te investeren en je hoeft er ook niet hoogopgeleid voor te zijn. Zolang je kunt schrijven en extravert bent is het meer dan genoeg.

Er zijn velen voordelen en die zullen we hieronder opnoemen, maar er zijn ook een aantal nadelen.

Voor- en nadelen van geld verdienen met chatten

Voordelen:

1.    Je bent je eigen baas.

2.    Jij bepaalt waar en wanneer je werkt.

3.    Hoe meer berichten je verstuurt, hoe meer je verdient

4.    Door thuis te werken bespaar je tijd en geld, want je hoeft niet te reizen.

5.    Geld verdienen met chatten is een van de best betaalde banen waar je geen opleiding voor nodig hebt.

Nadelen:

Chatten voor geld is een goede manier om wat extra’s te verdienen, maar t is niet al goud wat er blinkt.

1.     Werken zonder collega’s kan saai worden.

2.     Thuiswerken vereist veel wilskracht

3.     Je raakt makkelijk afgeleid.

4.     Als je niet alleen woont, zullen onderbrekingen constant zijn.

Geld verdienen met schrijven

Met deze manier van thuiswerk kun je een stuk meer geld verdienen. Het is hierbij echter wel van belang, dat je redelijk goede beheersing van de Nederlandse taal hebt en dat je snel kunt typen. Doordat website eigenaren altijd opzoek zijn naar nieuwe teksten, is er genoeg werk te vinden als je extra wilt bij verdienen. Als amateur tekst schrijver verdien je ongeveer 1 tot 3 cent per geschreven woord. Ben je erg goed in het schrijven van foutloze boeiende teksten, dan kun je zelfs een stuk meer verdienen per woord. Er wel rekening mee houdend, dat steeds meer mensen die een beetje kunnen schrijven dit werk gaan doen, waardoor de prijzen erg omlaag gaan.

Waar je kunt schrijven voor geld

Er zijn verschillende websites waar je geld kunt verdienen met schrijven. De manier hoe je geld verdient kan echter wel eens verschillen. Bijvoorbeeld bij Textbroker krijg je een bepaald bedrag per geschreven woord, de hoogte van dit bedrag hangt af van jouw kwaliteiten. Het bedrijf zorgt voor de klanten, waarvoor zij een percentage vragen.

Wil je niet voor een bedrijf werken, dan kun je ook zelf advertenties plaatsen, waar jij je diensten aan biedt. Dit kun je doen op diverse online marktplaatsen, echter op de websites Sitedeals zijn veel webmasters actief die teksten nodig hebben. Op deze manier moet het goed te doen zijn om zelf opdrachten binnen te krijgen.

Een andere manier om extra geld te verdienen met schrijven is, door te schrijven voor websites zoals Leerwiki, InfoNu en Plazilla. Bij deze websites krijg je niet per tekst betaald, maar er worden advertenties geplaatst bij de teksten. Als jou teksten door veel mensen worden gelezen, zul je hierdoor geld verdienen.

Pluspunten van dit werk

 • Het is thuiswerk dat redelijk betaald
 • Vaak divers werk
 • Vaak is het zelf in te delen wanneer je werkt

Minpunten van dit werk

 • Je moet redelijk tot goed kunnen schrijven
 • Steeds meer concurrentie

Geld verdienen door geld te investeren

De bovenstaande manieren om geld te verdienen, zijn manieren waar je zelf geen geld voor hoeft te investeren. Dit zijn echter geld verdien manieren waarbij je niet zo erg veel geld kunt verdienen, tenzij je een enorm goede schrijver bent. Maar er zijn ook manieren waarbij je zelf een beetje geld dient te investeren, om zo hogere inkomsten te kunnen creëren.

thuis extra geld verdienen

Online beleggen

Door middel van online te beleggen kun je geld verdienen, echter dien je er ook rekening mee te houden dat je geld kunt verliezen. Het is dus niet zeker dat je geld zult verdienen, echter kun je het wel zo doen dat het hoogst waarschijnlijk is dat je geld zult verdienen. Met beleggen hangt het er net vanaf hoe grote risico’s je neemt. Door grote risico’s te nemen kun je veel geld verdienen, de keerzijde is dat je dit ook net zo snel kunt verliezen. Door geld te beleggen in ‘veilige’ aandelen, zul je minder  verdienen, maar de kans is erg groot dat je winst zult maken.
In het verleden was het alleen mogelijk om met veel geld aandelen te kopen via bijvoorbeeld een bank of een tussenpersoon. Tegenwoordig is het voor bijna iedereen mogelijk om aandelen te kopen via internet. Zo kun je bijvoorbeeld bij de website Plus500 gebruik maken van hun handelsplatform. Je kunt er zelf een gratis demo account krijgen om te leren beleggen. Via dit soort websites kun je handelen op met aandelen, indices, grondstoffen en valuta.

Pluspunten van dit werk

 • Mogelijkheid om veel geld te verdienen
 • Het is thuiswerk, je hoeft dus de deur niet uit

Minpunten van dit werk

 • Het is ook mogelijk om geld te verliezen
 • Het kost vaak een percentage of leertijd om succesvol te zijn

Dit waren de extra geld verdienen methoden die we tegen zijn gekomen op internet waar mensen goed over te spreken zijn en die je snel toe kunt passen zonder al te veel te leren. Als wij andere methoden hebben getest, dan zullen wij deze in de toekomst hier vermelden.

Scroll naar boven