geld lenen direct op rekening

Geld lenen direct op rekening

Geld lenen direct op rekening, is een vaak gestelde vraag op pandjeshuis overzicht, daarom zullen wij hier de mogelijkheden doornemen, zodat jij ook snel geld op je rekening kunt hebben door binnen 10 minuten geld te lenen op internet.

Een van de krediet verstrekkers die volledig online werkt en ook nog is binnen 10 minuten het geleende geld op je rekening stort is. Deze maatschappij verstrekt geld leningen in de vorm van een micro krediet, dit houd in dat de leningen bestaan uit relatief kleine bedragen.

Het bedrag dat je bij maximaal kunt lenen is € 750,00, natuurlijk mag dit bedrag ook kleiner zijn. Deze micro krediet verstrekker heeft wel een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen, eer je een lening kunt krijgen. Deze voorwaarden zullen we hier in een lijst weergeven:

  • Je dient een leeftijd te hebben tussen de 21 en 65 jaar geld lenen direct op rekening
  • Je dient over voldoende inkomen te beschikken
  • Je dient de Nederlandse nationaliteit te hebben
  • Er zijn geen leen mogelijkheden voor studenten
  • Er zijn geen leen mogelijkheden voor zelfstandigen
  • Er zijn geen leen mogelijkheden voor uitzendkrachten
  • Er zijn geen leen mogelijkheden voor mensen waarvan het inkomen minder dan € 1100,00 bedraagt

Verder moet je om een krediet te verkrijgen bij beschikken over een borgstelling, dit kan bijvoorbeeld een persoonlijke garantiestelling. Als je aan al deze voorwaarden voldoet dan kun je voor 21 dagen een krediet aanvragen. De kosten voor geld lenen direct op rekening zijn relatief laag, namelijk op het moment is het jaarlijkse rente percentage 2,85 %. Dus al bij al is dit een goede manier als je op zoek bent om geld te lenen dat bijna direct op je rekening staat.

Wij kunnen ons voorstellen dat lang niet iedereen aan deze voorwaarden kan voldoen. Wil je zonder deze voorwaarden toch snel geld lenen, dan kun je altijd nog bij een pandjeshuis terecht voor een lening. Kijk daarvoor op onze website voor een pandjeshuis bij jou in de buurt of natuurlijk een van de pandjeshuizen op internet.

Scroll naar boven